085-5800323
info@dp-s.nl

Over DP&S

Home 9 Over DP&S

Betrouwbare Beveiliging Met Dutch Protection & Security

Per 1 juni 2006 is Dutch Protection & Security (DP&S) opgericht. Een bureau dat zorg draagt voor het beveiligen van onder andere horeca en evenementen en objecten. Tevens levert DP&S gediplomeerde verkeersregelaars als de opdrachtgever hierom vraagt.

DP&S is een, door de Minister van Justitie onder nummer ND 2497, erkend beveiligingsbedrijf. 

Aanleiding voor de oprichting is de regelmatige benadering door organisaties, waarbij de specifieke vraag wordt gesteld om hun evenement cq horecagelegenheid of object te voorzien van beveiliging.

DP&S staat voor service en betrokkenheid bij uw opdracht. Opdrachtgevers kunnen DP&S benaderen voor een offerte of veiligheidsplan. Na overeenstemming, zal DP&S de opdracht verzorgen op locatie. DP&S werkt uitsluitend met gediplomeerd personeel.

Tijdens een opdracht zorgt DP&S voor de veiligheid van de bezoekers. DP&S zal dan ook beslissingen nemen namens (of in overleg met) de opdrachtgever. Het is mogelijk dat DP&S aanwezig is bij eventueel overleg tussen opdrachtgever en gemeentelijke instanties, zoals politie en brandweer.

Om adequaat en professioneel te kunnen handelen worden onze werknemers getraind in fysieke weerbaarheid. De procedures die worden gehanteerd zijn een kopie van de procedures zoals die worden gehanteerd binnen de justitie wereld.

Voor een vrijblijvende offerte op maat